Over mij

Hii, leuk dat je wat meer wilt weten over de persoon achter Chaja Atelier, mij dus, Lisa. 

Ik ben een creatieve geest die schoonheid ziet in de dingen om mij heen, houdt van de zon en heel graag mijn ervaringen uit door middel van kwast, inkt of een tekenpen.

Al heel mijn leven creëerde en tekende ik voor mijzelf maar in april 2022 werd het tijd om dat een stapje verder te brengen.

Zo ontstond dus mijn Chaja Atelier en daar wil ik gelijk wat meer over delen.

Chaja betekend zij die leeft / vrouwelijke vorm van leven. Deze naam past perfect bij wat ik wil uitstralen Ik kwam er namelijk achter dat kunst mij echt doet leven, het is in mijn binnenste gelegd, iets waar ik niet om heen kan en waarmee ik helemaal tot mijn recht kom. Daarbij omarm ik dan ook mijn vrouw zijn en hoe ik daarin de wereld waarneem.

Verder houdt ik van warme aardse tinten zoals je in de meeste werken terug ziet. Ik ben op mijn allerbest als ik op reis ben, het liefste in een warm en kleurrijk land. Een land wat echt mijn hart geraakt heeft is Uganda

(die moet dan ook echt op je bucketlist staan ) 

Verder haal ik veel inspiratie uit kleine geluksmomentjes en mediteraanse landen en er komen steeds meer diepgaande werken bij gebaseerd op wijsheden uit de Bijbel.

Naast mij heb ik een hele talentvolle muzikale man staan. Je kunt hem volgen @hanjofisser, dus aan goede muziek is nooit tekort.

De natuur is wat mij betreft het allerfijnste om in te zijn en dus streef ik er naar om met mijn Chaja Atelier steeds wat groener (milieubewuster) te worden! 

Liefs Lisa